Om P360

Om P360

P360.dk by Columbus er et gratis, skræddersyet tilbud til praktikere og den generelle ledelse i produktionsvirksomheder, eksperter og konsulenter.

Om P360 by Columbus

P360.dk by Columbus er et gratis, skræddersyet tilbud til praktikere og den generelle ledelse i produktionsvirksomheder, eksperter og konsulenter. På portalen er der løbende adgang til aktuelle artikler om ledelse, organisationsudvikling og teknologiske udfordringer i ordreproducerende virksomheder, fødevarevirksomheder og life sciences virksomheder.

Portalen rummer særligt relevante praktiske erfaringer, ny viden og forskningsresultater, der kan inspirere alle, der beskæftiger sig med produktion, i arbejdet med at opruste processer og medarbejdere som ressource.

Bag initiativet står IT-virksomheden Columbus, der er en erfaren leverandør af integrerede softwareløsninger til produktionsvirksomheder. Ønsket med portalen er at understøtte de menneskelige ressourcer på virksomhederne. De er nøglen til at fremtidssikre dansk produktion.

Mennesker og ikke maskiner har æren for, at det lykkes at drive produktionen i Danmark i en tid med massiv konkurrence fra lavtlønslande og krise i verdensøkonomien. Det er kreative hjerner, som dansk produktion afhænger af. Derfor tilbyder vi denne nyhedsportal, der hjælper til at gøre kreativitet og nytænkning i branchen tilgængelig for alle.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv til os her:
Columbus: kontakt.dk@columbusglobal.com

Om Columbus

Columbus kombinerer en dyb ekspertise på Microsoft Dynamics med brancheviden og forretnings­mæssig best practice.
Columbus har specialiseret sig inden for produktion, fødevare, retail og life sciences, og du kan læse mere på Columbus' internetside:
 

www.columbusglobal.dk/manufacturing

www.columbusglobal.dk/food

www.columbusglobal.dk/lifesciences

www.columbusglobal.dk/retail

Seneste artikler

Hvor ofte har du stået ved en butiksdisk eller en skranke i en lufthavn, eller brugt dyrebar tid mens du ventede på din læge, sygeplejerske eller advokat – mens folk slog information op i forskellige...

Gi forecastingen bedre forutsetninger

Det har været forbeholdt spåkoner med farverige gevandter, kort og krystalkugler at udtale sig om fremtiden. Men ude i virksomhederne prøver vi jo alligevel, og ofte er værktøjet et Excel-ark, hvor...

I virksomheder har de fleste medarbejdere et klart overblik over deres egne arbejdsopgaver, og adgang til de systemer og informationer, de har brug for, for at kunne udføre dem.